Verkkokaupan ehdot

Tekemällä ostoja tai tilauksia verkkokaupassamme, hyväksyt nämä toimitus- ja peruutusehdot.

1. Yleistä verkkokaupasta

 • Tässä verkkokaupassa myydään verkkokursseja ja koulutuksia.
 • Tämän verkkokaupan myyjä on Brain Relief Academy Oy (y-tunnus 3132810-5).
 • Ostoksia voivat tehdä suomalaiset täysi-ikäiset yksityishenkilöt ja yritykset.
 • Kaikki verkkokaupan tuotteiden hinnat on ilmoitettu Euroissa (€) ja niihin sisältyy arvonlisävero 24 %.
 • Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin, sekä kurssitietoihin liittyviin muutoksiin.

1. Tilaaminen

 • Tuotteet tilataan pääasiassa Myyjän verkkokaupassa verkkosivustolla auvo.org. Tuotteita voidaan myydä myös esim. tapahtumien tai koulutusten yhteydessä.
 • Verkkokurssille osallistuminen tapahtuu ostamalla kyseinen kurssituote.
 • Tehdessäsi tilauksen sitoudut voimassa oleviin verkkokaupan toimitusehtoihin, sekä tuotteiden hintoihin ja toimituskuluihin.
 • Tilausvahvistus lähetetään sinulle sähköpostitse. Mikäli et saa tilausvahvistusta, tarkistathan roskapostikansion sekä mahdolliset sähköpostifiltterit. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.
 • Verkkokurssin ostaessa vahvistat, että osallistut kurssille täysin omalla vastuullasi, olet vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestasi (ml. silmälasit, vaatteet, jne.) sekä vahingoista joita voit koulutuksessa aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle.
 • Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen, siinä ilmenevien mahdollisten epäselvyyksien selvittämiseen ja asiakkaan kanssa viestintään.

2. Maksaminen

 • Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/
 • Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.
 • MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.
 • Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/
 • Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.
 • Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot: Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
  Sähköposti: [email protected]
  Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
  Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

 

4. Verkkokurssien toimitus

 • Kun olet maksanut tilauksesi, on osallistumisesi vahvistettu.
 • Saat maksun jälkeen sähköpostitse verkkokurssin käyttäjätunnukset. Tunnukset toimitetaan rekisteröitymisen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Jos et saa tunnuksia, tarkista roskapostisi.

 

5. Oikeudet, vastuut ja rajoitukset

 • Laitteet, ohjelmat ja tietoliikenneyhteydet
  Asiakas hankkii omalla kustannuksellaan ja vastuullaan verkkokurssien käytön edellyttämät laitteet, ohjelmat ja tietoliikenneyhteydet sekä muut mahdolliset tarvittavat palvelut ja vastaa niiden käyttö- ja ylläpitokustannuksista, turvallisuudesta ja toimivuudesta.
 • Käyttäjätunnukset
  Verkkokaupan rekisteröityneille asiakkaille toimitetaan käyttäjätunnus ja salasana rekisteröitymisen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Kukin käyttäjä on vastuussa käyttäjätunnuksen ja salasanan salassapidosta sekä sillä tapahtuneesta käytöstä. Käyttäjätunnuksen siirtäminen tai luovuttaminen sopimuksen ulkopuoliselle taholle on kielletty.Verkkokurssien materiaalit ovat asiakkaan käytettävissä kurssista riippuen 1-12 kuukauden ajan siitä päivämäärästä lukien kun asiakkaalle on toimitettu palvelun käyttäjätunnus. Kesto on ilmoitettu tuotekuvauksessa. Tämän jälkeen kurssin käyttöoikeus päättyy automaattisesti.
 • Immateriaalioikeudet
  Verkkokaupan kurssien harjoitteisiin ja muuhun kirjalliseen ja sähköiseen materiaaliin liittyvät immateriaalioikeudet kuuluvat Brain Relief Academy Oy:lle. Tällä sopimuksella ei siirretä mitään immateriaalioikeuksia asiakkaalle. Kaikki verkkokurssien ja koulutusten materiaali on tarkoitettu vain kyseisen tuotteen ostaneiden asiakkaiden henkilökohtaiseen käyttöön. Materiaalin kaikenlainen levittäminen, kopioiminen, jakelu tai muu tekijänoikeuksia rikkova toiminta on ehdottomasti kielletty. Mikäli havaitsemme väärinkäytöksiä, käyttäjätunnus suljetaan. Tekijänoikeusrikkomuksista seuraa myös vahingonkorvausvelvollisuus.
 • Virhevastuu
  Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.
 • Verkkokaupan vastuunrajoitukset
  Verkkokauppa ei vastaa mahdollisista toimintakatkoksista esimerkiksi huoltotöiden, teknisten vikojen tai muiden vastaavien syiden vuoksi eikä tietoliikenneyhteyden tai internet-verkon mahdollisista toimintakatkoista. Verkkokauppa ei vastaa palvelun mahdollisesti sisältämistä virheistä tai puutteellisuuksista eikä palvelun sisältämien tietojen käytöstä tai tulkinnasta aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Verkkokauppa ei vastaa mistään välittömästä tai välillisestä vahingosta, joka voi johtua palvelun toiminnasta tai siitä, ettei palvelu toimi. Kaikissa tapauksissa Verkkokaupan korvausvastuu rajoittuu sen asiakkaalta 12 kuukauden aikana saamiin maksuihin.
 • Ylivoimainen este
  Työtaistelu, räjähdys, tulipalo, luonnonkatastrofi, tietoliikennehäiriö, viranomaisen määräys tai muu sopijapuolista riippumaton ylivoimainen este (force majeure), joka kohdistuu tähän verkkokauppaan, Myyjään tai tämän alihankkijaan, vapauttaa sopijaosapuolen noudattamasta tämän sopimuksen velvoitteita esteen keston ja kohtuullisen ajan esteen poistumisen jälkeen, kunnes velvoitteiden täyttämisen edellytykset pystytään palauttamaan.

6. Peruutukset

 • Asiakas saa verkkokurssin käyttäjätunnukset sähköpostitse heti maksun jälkeen. Käyttäjätunnuksen vastaanotettuaan asiakas voi välittömästi aloittaa verkkokurssin käyttämisen, eikä voi siksi enää peruuttaa ilmoittautumistaan tai palauttaa ostostaan.
 • Jos kurssille on annettu tyytyväisyystakuu (lukee kurssin esittelyssä), jos olet tyytymätön kurssiin, ota yhteys [email protected]

Verkkokaupan yhteystiedot:

 • Sähköposti: [email protected]
 • Puhelin: 045 124 2373
 • Postiosoite: Brain Relief Academy Oy, Rautokannantie 39, 70840 Kuopio

 

Ehdot päivitetty 25.1.2021 maksuvälittäjän tietojen päivittynisen myötä.