Auvo Brain Relief kotihoito

Kuvaus

AUVO on kotioloihin suunniteltu, 25 minuuttia kestävä rentouttava hoito. Sen on ammattilaisten tekemän, syvärentouttavan Brain Relief -hoidon supistettu, pelkistetty ja helpotettu versio. Omien kokemustemme sekä Auvo -verkkokurssilaisten palautteiden pohjalta Auvo helpottaa stressiä, rauhoittaa perheen iltoja, nopeuttaa unen saantia ja parantaa unen laatua.

Hoito on täysin opeteltavissa verkkokurssin avulla. Verkkokurssilla hoidon kehittäjät ja pääkouluttajat Jouko Kivimetsä ja Anna Jalava opettavat hoidon sinulle pala palalta, laadukkaiden ja yksityiskohtaisten videoiden avulla. Kouluttajille voi myös esittää kysymyksiä kurssialustalla.

Ostettuasi kurssin pääset heti aloittamaan opiskelun ja harjoittelun. Uutta sisältöä tulee näkyvillesi joka toinen päivä ja kaikki oppitunnit ovat käytössäsi kahden viikon kuluessa. Kurssi säilyy katsottavana kolmen kuukauden ajan! Tuona aikana voit katsoa oppituntien videoita niin usein ja paljon kuin haluat.

Verkkokurssi koostuu johdannosta, hoidon opettelusta pala palalta videoiden avulla, hoidon musiikin esittelystä ja sen musiikin käytön ohjeista. Saat myös koontivideon hoidosta kokonaisuutena, sekä muistilistan hoidon kaikista otteista.

Auvon musiikki koostuu kuudesta tarkkaan valitusta kappaleesta, joista saat listan kurssilla. Niistä voit tehdä helposti soittolistan haluamaasi välineeseen. Tekijänoikeussyistä kappaleita ei voida luovuttaa kurssilaisten käyttöön,  mutta voit ostaa kappaleet itsellesi haluamastasi digitaalisesta palvelusta tai toistaa streaming -palvelusta (kuten Spotify, Google Play Music tai Apple Music). Ostettuna musiikkikappaleiden hinta on noin 1€/kpl ja streaming -palveluiden kuukausimaksu on noin 10€ (ja useimmiten niistä on tarjolla maksuton 1kk kokeilujakso).

Annamme tyytyväisyydelle takuun! Jos et opi menetelmää kurssin avulla tai siitä ei mielestäsi ollut mitään hyötyä, palautamme rahasi kun ilmoitat asiasta [email protected]

Huom! Auvo on tarkoitettu vain kotikäyttöön. Auvo -kurssin tai sen sisällön kaupallinen käyttö tai Auvo-hoitojen tekeminen kaupallisesti on kielletty. Tämän kurssin materiaalin osittainenkin kopiointi esimerkiksi kuvaamalla kameralla tai jakamalla tekstitiedostoja on tekijänoikeuslain nojalla kielletty. © Jouko Kivimetsä ja Anna Jalava

 

 

 

Tällä videolla Riikka Kokko Jyväskylästä (erityisopettaja ja kolmen lapsen äiti) kertoo Auvo-kokemuksiaan työ- ja kotirintamalta koronakevään puserruksessa.

Tämän kurssin sisältö

12 Oppitunnit

Orientaatiovaihe

Tervetuloa kurssille
Valmistelut Auvon tekemiselle
Kysymyslomake ennen Auvon aloittamista

Auvo -hoito pala palalta

Musiikki

Koko hoito

99,00 sis. ALV 24%