Nyt voit harjoitella
Auvo -hoidon myös lähiopetuksessa!

Auvo -hoidon on voinut tähän asti oppia itsenäisesti verkkokurssilla, mutta nyt sen pääsee ottamaan haltuun myös lähiopetuksessa kun Auvo -hoidon lähiopetusryhmät käynnistyvät!

Ryhmät aloittavat muutamilla paikkakunnilla syksyllä 2021.

Lisätietoja tulossa pian!

Lähiopetuksessa opit hoidon tekemisen, ja saat myös itse hoitoa

Enintään kuuden hengen opintoryhmä kokoontuu kouluttajan johdolla opiskelemaan ja harjoittelemaan Auvo -hoitoa. Ryhmä kokoontuu neljä kertaa. Näissä kokoontumisissa harjoitellaan hoito huolellisesti pala palalta ja harjoitellaan hoidon tekemistä yhdessä toisten ryhmäläisten kanssa. Auvo -ryhmässä pääset siis itse oppimaan hoidon ja harjoittelemaan hoidon tekemistä muille, mutta saat jokaisella kokoontumiskerralla hoitoa myös itse.

Auvo sopii kaikille.

Auvoa voi tehdä ihan kaikille perusterveille, lapsista vanhuksiin.
Menetelmä on kehitetty siten, että sitä voi turvallisesti tehdä kotioloissa. Otteet ovat keveitä ja turvallisilla alueilla.

Kaikki tarvittava löytyy kotoasi.

Et tarvitse kurssin käymiseen ja hoidon tekemiseen mitään erityisiä välineitä. Kaikki tarvittava löytyy kurssipaikalta, samoin kuin kotoasi. Auvon tekemiseen et tarvitse hierontapöytää, vaan hoidon voi tehdä esimerkiksi pöydällä tai jopa lattialla.

Erityisesti lapset haluavat ehkä nukahtaa Auvon avulla, jolloin hoidon voi hyvin tehdä sängyllä. Käsittely lisää oksitoniinin eli rauhoittumisjärjestelmän välittäjäaineen tuotantoa, vaikka hoidettava nukahtaisikin kesken hoidon.

Tule nyt mukaan pilottiryhmään!

Auvo -ryhmien toiminta alkaa syksyllä 2021, mutta nopeimmat kiinnostuneet ehtivät jo mukaan pilottiryhmiin kesällä 2021. Pilottiryhmiä on vain muutama ja jokaiseen otetaan enintään kuusi ryhmäläistä, joten mukaan pääsee rajoitettu määrä osallistujia.

Pilottivaiheessa Auvo -ryhmän osallistumismaksu on vain 87€ (sis alv 24%) kun syksyllä osallistumismaksu tulee olemaan alustavasti 120€. Hintaan sisältyy neljä kokoontumista, joissa ryhmä opiskelee ja harjoittelee hoitoa kouluttajan johdolla. Pilottivaiheen kurssilaiset saavat lisäksi superetuna Auvo -verkkokurssin käyttöönsä maksutta, kolmen kuukauden ajaksi!

Auvo -pilottiryhmät kesällä 2021:

Kuopiossa

Ryhmä kokoontuu neljä kertaa:
TI 1.6., TI 8.6., TI 15.6. ja TI 22.6.
Klo 17-18
Satamakatu 32, 70100 Kuopio

Imatralla

Ryhmä kokoontuu neljä kertaa:
KE 2.6., KE 9.6., KE 16.6. ja TO 17.6.
Klo 17-18
Korvenkannatie 10, 55100 Imatra

Jyväskylässä

Ryhmä kokoontuu neljä kertaa:
TI 1.6., TI 8.6., TI 15.6. ja TI 22.6.
Klo 18-19
Jyvälä, Palokunnankatu 16, Jyväskylä

Ylivieska

Ryhmä kokoontuu neljä kertaa:
MA 7.6., MA 14.6., MA 21.6. ja MA 28.6.
Klo 18.30-19.30
Hietalantie 229,Ylivieska

Neljän kokoontumisen aikaan hoito harjoitellaan yksityiskohtaisesti, pala palalta kouluttajan johdolla, toisille ryhmäläisille hoitoa harjoitellen. Ryhmissä saat myös ohjeet hoitoon liittyvän musiikin hankkimiseen ja toistamiseen.

Auvo -hoidossa käsitellään ensin hartianseutu, sitten hiuspohja, seuraavaksi kasvot, kädet ja lopuksi jalat ja viimeinen ”paketti”, joka lisää turvallisuuden tunnetta ja tässä hetkessä olemista. Lopuksi kokonaisuus yhdistetään musiikkiin. Saat myös muistilistan kaikista hoidon otteista.

Pilottiryhmäläiset saavat lisäksi Auvo -verkkokurssin käyttöönsä maksutta! Näin voit palata hoidon harjoitteluun ja muihin tietoihin aina uudestaan vielä ryhmän kokoontumisten jälkeenkin, kolmen kuukauden ajan.

Paikkoja on hyvin rajoitetusti, joten toimi nopeasti!

Missä meidän pitäisi järjestää Auvo -ryhmäopetusta?

Auvo -ryhmät aloittavat syksyllä 2021 usealla paikkakunnalla, ympäri Suomea.

Nyt voit esittää toiveesi ryhmän ajankohdasta ja paikasta lähettämällä oheisen lomakkeen. Samalla varmistat, että saat meiltä tiedon uusista ryhmistä ensimmäisten joukossa! Lomakkeen lähettämällä liityt Brain Relief Academyn uutiskirjeen tilaajaksi ja saat parin kuukauden välein kiinnostavaa tietoa Auvosta ja Brain Relief -hoidosta ja koulutuksista, tutustut hoitajiin ja kuulet hoitokokemuksista. Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen.

Tyytyväisyystakuu

Lupaamme, että opit! Annamme tyytyväisyydelle takuun: jos et kurssin avulla opi menetelmää tai siitä ei mielestäsi ollut mitään hyötyä, palautamme rahasi.

Opit menetelmän lähiopetuksessa takuuvarmasti, vaikket olisi ikinä hieronut ketään. Auvo koostuu ammattimaisen Brain Relief -hoidon tehokkaista ja monipuolisista otteista, mutta kokonaisuuteen on valittu sellaiset otteet ja liikkeet, jotka ovat jokaisen opittavissa.

Kouluttajasi

Kouluttajina toimivat Brain Relief -hoidon ammattilaiset, joilla on lisäksi Brain Relief- kouluttajan pätevyys. Osaavat kouluttajat varmistavat, että jokainen ryhmäläinen aivan varmasti oppii hoidon.

Meille on tärkeää, että Auvo on hoitona tehokas ja vaikuttava, mutta menetelmä helppo oppia ja muistaa. Olemme rakentaneet kurssista kokonaisuuden, jonka avulla opit menetelmän takuuvarmasti, vaikket olisi ikinä hieronut ketään tai tehnyt mitään kosketushoitoja.

Verkkokurssilla (jonka pilottiryhmäläiset saavat superetuna kaupan päälle) kouluttajina toimivat Brain Relief -menetelmän pääkehittäjä Jouko Kivimetsä ja Brain Relief -pääkouluttaja Anna Jalava. Auvo on heidän yhdessä kehittämänsä kevennetty versio Brain Relief -hoidosta.

Meillä on molemmilla omakohtaisia kokemuksia kosketushoidon vaikuttavuudesta ja merkityksestä. Joukolla on pitkä ja monipuolinen kokemus kosketushoitojen parista ja ammatillisen koulutuksen maailmasta. Annalla on pedagogisen koulutuksen lisäksi pitkä kokemus erityisesti lasten kanssa työskentelystä.

Auvo on lempeää systemaattista kosketusta yhdistettynä täsmämusiikkiin. Menetelmän pohjalla on ammattimainen Brain Relief -hoito, joka on osoittanut vuosien aikana toimivuutensa. Nyt opit sen kotikäyttöversion, Auvon, nopeasti ja helposti ja voit hyödyntää sitä aina tarvittaessa tulevien vuosien aikana.

Ilmoittaudu pilottiryhmään nyt ja pääset oppimaan ihana hoidon uudella tavalla ensimmäisten joukossa.

Huom! Auvo on tarkoitettu vain kotikäyttöön. Auvo -hoitojen tekeminen kaupallisesti on ehdottomasti kielletty. Samoin kaikki Auvo -kurssin tai sen sisällön kaupallinen käyttö on kielletty. Tämän kurssin materiaalin osittainenkin kopiointi esimerkiksi kuvaamalla kameralla tai jakamalla tekstitiedostoja on tekijänoikeuslain nojalla kielletty.
© Jouko Kivimetsä ja Anna Jalava